2023.11.16.
13:11

Írta: Krasnyák Dudu

Mindhalálig Tarlós ??????

tarlos.jpgHa volt visszataszító alak az elmúlt 30 év politikai dagonyájában, az Tarlós István, volt óbudai polgármester és volt budapesti főpolgármester. 

Viszonylag rövid a valódi érdemeit összegyűjtő lista, a város és a városrész történetébe valószínűleg az arroganciájával és a mérhetetlen szereplési vágyával vonul be - ha bevonul egyáltalán. 

2019-ben a bivalyerős kormányzati hátszél ellenére csúnyán kikapott Karácsony Gergelytől és ez valószínűleg élete végéig piszkálja majd a csőrét, ezért kiváló eszköz a lakájmédia számára a regnáló főpolgármester ekézésére, amit örömmel csinál évek óta.

Amit képtelen vagyok felfogni: ELLENZÉKI lapok (=amiket pártunk és kormányunk még nem darált be teljesen) vajon miért szerepeltetik őt minden héten?

Ki a fene kíváncsi ma Koszigin elvtárs véleményére az imperializmusról?
Pedig nyilván örömmel elmondaná, ha élne.

Tarlós addig kell látni-hallgatni, amíg él?

Szólj hozzá!

Címkék: tarlós istván karácsony gergely lakájmédia ellenzéki média koszigin

A bejegyzés trackback címe:

https://szmfszm.blog.hu/api/trackback/id/tr7718260011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása