2014.06.13.
18:29

Írta: Krasnyák Dudu

Nézzen ön is rádióműsort!

Libazsúr.
Ez a Klubrádió péntek esti állandó műsora hattól hétig, mindjárt a Bolgárúr után.
Rangos Katalin a háziasszony, Szegvári Katalin olykor botladozó nyelvvel, mint aki más- vagy inkább aznapos és Krizsó Szilvia, akinek a harsány á-hháh-hháh-háá vihogásai teszik a műsort semmivel össze nem egyeztethetővé - nos ők hárman szeretnék megmutatni, milyen az, amikor komoly politikai újságírók fesztelenül cseverésznek - de mérsékelt sikerrel, mert a beszélgetés inkább parttalan, mint fesztelen és inkább unalmas, semmint érdekes, csak az marad meg belőle, hogy á-hháh-hháh-háá.

Általában azzal kezdik, hogy megdicsérik egymást meg Krizsó Szilvit, hogy milyen jól néznek ki, felhívják a hallgató figyelmét a webkamerára, hogy a műsor nem csak hallható hanem látható is, majd belekezdenek a nagy semmibe, amiből néha kilóg egy kis kötelező álszerénység, egy kis álságos önirónia és sok-sok nehéz szagú önfényezés, az is főleg önostorozásnak álcázva.

Hozzá ilyen kép most már fertályórája.
Igényes, mint az egész műsor maga.

libazsur.jpg

7 komment

Címkék: webcam Klubrádió Szegvári Katalin Krizsó Szilvi libazsúr Rangos Katalin nézhető rádióműsor

A bejegyzés trackback címe:

https://szmfszm.blog.hu/api/trackback/id/tr366300019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crass 2014.06.14. 22:25:58

Ilyen az, amikor a pártállam által kitaposott kucsmák kizárólag a törzsközönség által élvezhetö, értékelt és hallgatott müsorába hallgat bele kívülálló. A klubrádió kivénhedt ávósok, kommunista ügynökök ezek haverjai, ágyasai és üzletfelei által szerkesztett, támogatott és hallgatott moslékmédia. Olyan, mint egy rezervátum, aminek a lakói eröszakos és pofátlan tehetségtelenségük szemszögéböl es gazdáik pórázán mocskolnak, hazudnak, mérgeznek büntetlenül, de szerencsére egyre sikertelenebbül is. Gátlástalan ferdítéseik, a megszólalók jelentös részének magyartalan nyelvromboló makogása normális ember zsebében a bicskát nyitja ki. Kizárólag arra jó, hogy bemutassa, ilyen volt a kihalt rendszer "elitje". Memento, hogy tudjuk soha többé!

dr nmate 2014.06.14. 23:13:57

@Crass: Ez olyannyira igaz, hogy be is kellene zárni a közmédiát, a hírtv-t, a echo tv-t és a Kossuth rádiót is! Mert hogy pontosan igaz rá amit írtál!
A klubrádió meg olyan, amilyen... A szabadsáv egyes vendégei érdekesek, szoktam hallgatni. Előtte a Bolgár bácsit is mindig... Jó műsor!
A többit nem hallgatom, nem ismerem, nem is érdekel!

zila5 2014.06.15. 09:32:58

Fanyalogtok itt egymás rezervátumain, inkább találjatok ki valami újat együtt. :D
Vagy hangoljatok a saját adásra a fejetekben, az a legizgalmasabb. Mármint megtalálni a sok idegen adás közt. :)

nemszólokmégegyszer 2014.06.15. 09:53:42

@dr nmate: Teljesen igaz arra a független helyett látványosan függő médiamocsok-szolgáltatókra, amit a jelenlegi pártállam irányít:
-"a pártállam által kitaposott kucsmák kizárólag a törzsközönség által élvezhetö, értékelt és hallgatott müsorába hallgat bele kívülálló"
-"kivénhedt ávósok, kommunista ügynökök ezek haverjai, ágyasai és üzletfelei által szerkesztett, támogatott és hallgatott moslékmédia"
-"egy rezervátum, aminek a lakói eröszakos és pofátlan tehetségtelenségük szemszögéböl es gazdáik pórázán mocskolnak, hazudnak, mérgeznek büntetlenül"
-"Gátlástalan ferdítéseik, a megszólalók jelentös részének magyartalan nyelvromboló makogása normális ember zsebében a bicskát nyitja ki."
-"Kizárólag arra jó, hogy bemutassa, ilyen volt a kihalt rendszer "elitje"".

Teljesen igaz, soha többé. Miközben a "köztévé" meg a "közrádió" nézettsége, hallgatottsága alulról szemléli a béka seggét majd 100 milliárdért. A Hírtv-t azért nem sorolom ide, mert párt tv, mint az ATV /de ők legalább ellenpontozzák egymást/, nem kevéssé vállaltan. De egy közmédiumot ilyen ocsmányul párt és kormányirányítás alá vonni gyalázat. A mostanin kívül egy kormányzat sem tette /nem merte? nem akarta? megtenni/. Persze az első Orbán-kormány alatt voltak törekvések, csak nem volt bolsevik /oroszul többség, de tudjuk, hogy kisebbségben voltak/ 2/3-uk. Most van. Klub rádiót meg az hallgat, aki akar, meg a szuicid hajlamú jobberek. Mint Crass.

elgigante70 2014.06.15. 13:25:42

@Crass: ellenben a köztévé obersovszkyval, meg a hír tv-sek, a friss, lendületes, pártatlan, kizárólag szakmai alapon működő, az igazságra fogékony előremutató média képviselői. magas színvonalú, etikai szabályokat mindig betartó, élvezetes, hitelesen tájékoztató műsorai, generációkat szögeztek a képernyők elé.

Angéla Egér 2014.11.12. 08:48:05

Libazsúr-ez a címe a műsornak,csak szólnék,hogy itt a liba a nőt jelenti,ennél fogva ők a célközönség.Én pl. Kifejezetten sajnálom,ha véletlenül lemaradok róla.Arra azért befizetnék,hogy a kedves fszmné a barátnőivel ugyan miről csicsereg,el kell keserítsem,mert gyanítom hogy kb.ezek a témák,feltételezve,hogy a szellemi színvonala megüt egy bizonyos mércét.Csak remélni tudom,hogy fszmnénak akadnak barátnői,és nem az ő gácsérja szemináriumát hallgatja szájtátva kikapcsolódásképp.

Krasnyák Dudu · http://szmfszm.blog.hu/ 2018.01.21. 23:24:36

@Angéla Egér: Tiszteltetem azért, hogy csak ezért a hozzászólásért képes volt végigcsinálni a regisztráció és a nickgyártás procedúráját, így alapos okom van feltételezni, hogy a műsor valamelyik szerkesztőjéhez van szerencsém. Netán Szegvári Ügynök Katalin?
Értem én hogy a liba az nőt jelent, de ne becsüljük már le ennyire a nőket. Attól hogy nők, még igazán járna nekik valami színvonal, az élő adás képe címén egy lámpabúra helyett valami tényleg élő, egy JÓZAN (azaz nem alkoholtól botladozó nyelvű) beszélgetőtárs és valami TÉMA. Biztos tetszenek tudni, milyen az.
süti beállítások módosítása