2018.08.24.
17:01

Írta: Krasnyák Dudu

Genderszakértők országa lettünk

Van az emberi butaságnak egy olyan szintje, ami már fáj.
Most itt az újabb gumicsont, a genderszak betiltása. azok után, hogy tavaly hatalmas felhördülés volt a konzervítív oldalon a bevezetése miatt.

A hatalom kijelentette, hogy a genderszak rosszabb a szaros pelenkánál, nagyjából olyan, mint egy Soros Györgybe oltott liberális buzi.
Az agyament híveik azonnal elkezdték kórusban fikázni a gendertudományt, persze anékül, hogy halvány lila fingja lenne arról, hogy

Mi az a gender, milyen a genderszak?

Korábban is volt sok-sok sötét ember, de ezeknek maximum a kocsma, vagy egy tömegközlekedési eszköz nyilvánossága jutott.
Ma itt a világháló a szájbalökött közösségi oldalakkal, ahol úgy terjed a hülyeség, mint gólyatáborban a tripper.

Alig van "írástudó", aki ne fejtené ki a véleményét.
A többségük valami irányított jópofaságot terjeszt, azzal a megjegyzéssel, hogy tudja, most aztán jól kihúzza a gyufát. Az ismerősei között akad legalább egy olyan ember, amelyiknek az IQ-ja magasabb a büdöskénél (Tagetes patula) és van annyi türelme, hogy megkísérelje elmagyarázni, miről van szó.
A távvezérelt gendertagadó ilyenkor megy át trágárba és esik neki annak, aki nem sajnálta az idejét és az energiáját a felvilágosítására, lehordja őt transzvesztitának, buzinak, sorosbérencnek, libsinek, és máris kész a schöne ungarische Wirtschaft.

A hülye hülye marad, mert nem hajlandó meghallgatni azt a három mondatot, amitől okosodhatna, gondolkodni ezután sem fog, mert hülyének lenni alkotmányos jog és egyszerűbb azt csinálni, amit mindenki. Hülyéből több van és a hangjuk is egyre nagyobb. Megfelelő helyről folyamatosan kapják a bátorítást.

"hol a sötétség tenger-árja ellen
ragyogó gátat épített a szellem"

írta Árpily Lajos Apáczai Csere János munkássága kapcsán.
Sajnos ez a ragyogó gát nagyon eltűnt.
Béke porainkra!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: gender genderszak mi az a gender mi az a gendszerszak miért rossz a gender mi a baj a genderrel

A bejegyzés trackback címe:

https://szmfszm.blog.hu/api/trackback/id/tr1714200651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása