2013.06.10.
00:17

Írta: Krasnyák Dudu

Árad a fidesz is!

A politikusnak ugye az a dolga, hogy minden a saját és a pártja javára fordítson.
A legtöbbnek még gondolkodnia sem kell, hiszen a pártirodán elmondják neki, miről mi a véleménye, de ő is ismeri már a receptet: bármi jó történik, azt az ő oldala harcolta ki, minden rosszért meg a másik hülyesége, gonoszsága, ártó szándéka a felelős.

Azok közé tartozom, akik pa-pa-pa-pa-pa-pa befogják a fülüket, mert már 10 éve is elegük volt a nonstop kampányból és igyekeznek csak a lényegest meghallani.

Itt van ez az árvíz, mert a Duna az jön, ahogy Pelikán elvtárs is megmondta.

Mesterházy belőtte a menetrend szerinti öngólját, amikor kijelentette, hogy ők bizony árvíz idején nem támadják a kormányt, mert a védekezésre koncentrálnak, nincs ebben semmi meglepő, a szocik eddig is szarul kommunikáltak és ez így is marad még egy darabig.

arviz-orban.jpgA kormányoldal viszont már az első nap túlcsordult.
Orbán sose tapasztalt fontoskodásba kezdett, hozzáértése és tapasztalatai biztos tudatában vette át a védekezés irányítását és a hírműsorok első negyedét boldogan, hiszen megint van mi ellen harcolni és neki a harc a lételeme, de megszaporodtak a kormánypárti politikusok ásóval és kampánystábbal a gáton, hogy elkészítsék a 30 másodperces klipet, aztán meghagyják a lapátolást a névtelen önkéntesnek, aki majd a jól elvégzett munka élményével nézheti a tévében, amikor a díszpintyek jól kitüntetik egymást a védekezésért.

Már külön árvízrádió is indult, mert ugye van itt pénz, amennyi kell!
A 100.8-on (is) folyik bőszen a kormánypropaganda.
Estefelé hallgattam egy darabig.
Volt egy műsorvezető, aki összevissza beszélt, fosta az értelmetlen mondatok sorát, nyilatkozott Rogán Antal, beszélt a Katasztrófavédelem szóvívője, aki nem tudott válaszolni arra, hogy mihez képes 890 centiméter a Duna vízállása, ez ugye vízügyi szakkérdés, sebaj, a műsorvezető meg is válaszolta mindjárt a saját kérdését, aztán kicsit meglepődött azon, hogy árvíz FM-nek nevezik őket a hallgatók - bizonyára nem tudta, hogy az RDS vételére alkalmas rádiók ezt írják ki, de fő a tájékozottság, aztán pozitív sms-ek tömkelegének beolvasása jött arról, hogy minden milyen jó, milyen szervezett, milyen csodálatos, ami ugye nem meglepő, hiszen tudjuk, ki irányítja a védekezést és ki fizeti ezt az újabb narancsszagú szócsövet.
Megtudtuk, hogy rendőrosztagok vigyázzák a rendet mindenütt, az emberek jók, nem csinálnak semmi rosszat, azt a két nőt, akik homokzsákokat loptak, már el is ítélte a bíróság!
Hallhattunk egy épületes beszélgetést arról, hogy vajon a katasztrófa-turista pejoratív-e avagy sem és hogy a Pók utcai lakótelep lakói a rádiónak panaszkodnak a sose látott nyüzsgésről.

Néhány valóban fontos dologról egy szót sem hallottam ebben a csodarádióban.
Hogy miért zárta le a rendőrség az Árpád fejedelem útját, hogy hova helyezték át az erre közlekedő buszok megállóit, hogy holnap ki merre menjen munkába, de ez úgylátszik nem is fontos, csak az, hogy itt minden a legnagyobb rendben van.

De jó is nekünk.
A víz néhány nap múlva levonul.
A másik áradás viszont sajnos ittmarad, azt nyögjük még egy darabig, attól nem véd meg a mobilgát sem...

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kormányzati kommunikáció árvíz FM

A bejegyzés trackback címe:

https://szmfszm.blog.hu/api/trackback/id/tr75353235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása