2013.06.03.
14:03

Írta: Krasnyák Dudu

Liebe Attila nem hagyja abba, amíg él

Liebe Attila.
Annyi nevet kell megtanulni, közöttük annyit fölöslegesen, hogy a Liebe Attilák örömmel dörzsölhetik a markukat: elfelejtették őket!
Az ifjabb generációk meg nem emlékeznek rájuk, mert nem is éltek akkor, amikor országos botrány lett Liebe Attila saját színpadi ábrázolásmódjából, ami következtében meghalt egy 15 éves lány.

Liebe Attila leülte a jogerős büntetését, hogy aztán ott folytassa, ahol abbahagyta.
A veszprémi lányok nyakát kezdte markolászni, amiből megint balhé lett.
Akkor ugyan nem halt meg senki, de akkor legalább eltűnt egy időre ez a beteg ember.

Most megint előkerült.

Lányok, önjelölt színészpalánták, VIGYÁZAT!

Százszor, ezerszer meg kell nézni a világot jelentő deszkák felé vezető ösvényt ígérő hirdetéseket, videóforgatásokat, statisztálásokat, castingokat.

Ezek nagy többségét nem tisztességes emberek adják fel, akik jobb esetben csak megélhethetési bűnözők, rosszabb esetben perverz állatok.

bővebben itt

10 komment

Címkék: Liebe Attila ózdi fojtogató amatőr színjátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://szmfszm.blog.hu/api/trackback/id/tr205341867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liebe Attila 2013.06.03. 20:59:30

Hát....az a helyzet, hogy meg is állhat az eszed és a faszod is..... / egyébként "kitűnő ízlésre" vall ez a blog cím... /
Közlöm veled, hogy a cikk amelyre hivatkozol és ahová bővebb információkért küldöd az olvasóidat, jelenleg egy büntető per tárgya, mely az írás szerzője ellen folyik az abban leírt valótlan állítások miatt!
Ha továbbra is fenn hagyod ezt az írást, akkor a jog szerint ugyan azt a cselekményt követed el, mint a másik cikk írója s kénytelen leszek a büntető pert ellened is kiterjesztetni!
Ne gondold, hogy az álnév mely mögé rejtőzöl megvéd, mert a másik cikk írója is ezt tette, mégis megtalálta a rendőrség!
/ Egyébként az a tény, hogy nem mered a saját neveden vállalni a véleményedet, jól minősíti jellemedet is...../

zuzmara35 2013.06.03. 21:09:14

Attila én a helyedben figyelmeztetés nélkül feljelenteném ennek a blognak az íróját.....

Liebe Attila 2013.06.03. 21:10:56

@zuzmara35:
Én adtam neki egy esélyt először, hogy levegye....Aztán majd meglátom, hogy miként dönt....

zuzmara35 2013.06.03. 21:17:50

@Liebe Attila:
Én biztos nem lennék ilyen elnéző....Ha megírta a blogot vállalja a felelősséget érte.......a jogi felelősséget is.......

Krasnyák Dudu · http://szmfszm.blog.hu/ 2013.06.04. 00:16:36

@Liebe Attila: bátran tehet feljelentést akár holnap, a bíróság előtt is vállalom amit írtam, de nagyon ajánlom, hogy mégegyszer ne próbáljon letegezni!
Nem csak azért, mert én büntetlen előéletű és egészséges szexusú ember vagyok, hanem fizikailag sem vagyunk egy súlycsoport!

Liebe Attila 2013.06.04. 12:49:29

@Vback Chine:
MÉG büntetlen előéletű....

msh (törölt) 2013.06.04. 15:55:51

A blog címe nekem sem tetszik igazán, de amit tesz, az nagyon is kell. Az ilyen Liebe-féle beteg férgeket sosem szabadna újra emberek közé engedni, nagyon helyes, hogy van, aki figyelmezteti az embereket, ha felbukkan valahol.

Menjetek, plakátoljátok körbe a környéket, ahol ez a féreg lakik! Mondjátok el mindenkinek az utcán! Ne nyugodtan még levegőt venni sem!

zuzmara35 2013.06.04. 19:38:48

@msh:
Gratulálok!Ahogy látom te is elhiszel mindent amit olvasol! Remélem azt azért tudod,hogy a Mikulás nem létezik......és nem a Nyuszika tojja a húsvéti tojást......

golyóstroll 2013.06.19. 09:53:16

zuzmara35 0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

tehát a gyilkos álnéven védi magát. fasza, nagyon fasza

zuzmara35 2013.06.21. 12:24:56

@golyóstroll: golyóstoll,most megkérdezném,neked az anyakönyvezett neved az,hogy golyóstoll????? Szerintem te álnéven írsz sületlenséget,mert ugye a golyóstoll az álnév......Logikád az nagyon van,csak vigyázz meg ne fájduljon ettől a sok észtől a fejed! Elárulom,hogy azért nincs egy bejegyzésem sem,mert azért regiztem,hogy erre a sületlenségre írjak!Tudod én ha valakiről írok valamit az a saját nevemmel teszem és képes vagyok saját honlapot csinálni,nem kell regiznem hozzá ilyen helyekre! Egyébként ha meg annyira ügyes vagy hogy kinyomoztad,ami nagyon nehéz volt biztos....hogy nem írtam itt bejezést azt is kitudnád,hogy kit takar a zuzmara35 név! Csalódni fogsz,de ha nincs elég zsepid szólj majd küldök,hogy kisírhasd magadat!Mindig meglepődöm,hogy egyes embereknek milyen fantáziájuk van.....))))
süti beállítások módosítása