2014.09.24.
10:00

Írta: Krasnyák Dudu

A slendrián hírszerkesztőt mikor robbantják fel?

A hírszerkesztés valami olyan, amit iskolában tanítottak, de oda csak olyat vettek föl, akinek volt érzéke a dologhoz.
A mai elektronikus média vagy képesítés nélküli munkásokat alkalmaz, akik egy 30 évvel ezelőtti középiskolában leérettségizni sem tudnának, mert nulla a helyesírásuk és a tájékozottságuk, vagy marhára nem érdekli semmi, csak a hirdetési bevétel.

Tessék megnézni az index mai hírét.
Elkövető Karip Timi.

kariptimi.jpg

Mi hiányzik ebből?
A HELYSZÍN, kérem tisztelettel.
Ilyenkor illik odaírni, hogy melyik országról van szó?
Kolumbia?
Spanyolország?
Vagy minimum jó lenne a tavalyi balesetről szóló hírt belinkelni.
De nem, az indexnek ez sem fontos.

Amúgy meg is látszik az olvasottságukon.

2 komment

Címkék: index hírszerkesztés Karip Timi

A bejegyzés trackback címe:

https://szmfszm.blog.hu/api/trackback/id/tr1006726615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyingizik 2014.09.26. 09:15:35

S ezen mi a csodálkozni való? Közelmúltban pl. bőcsész képzésre járó ismerősöm kért meg engem (akinek nem bőcsész diplomája van) hogy mondjak már vmit az amerikai sci-fi irodalom aranykoráról. Mondjak írókat, regényeket mert ő nem tud (de rólam tudja, hogy egy időben olvasgattam ezeket). Másik (töri szakos) ismerősöm ókor szigorlatról úgy jött ki, hogy "Ki az a Mezopotámia?" (Négyessel.) Mit várunk?
Egyébként hírszerkesztő biztosan úgy gondolta, hogy ha kiírja "Medellinben" az olvasó biztos rákeres. Sőt, már automatikusan rá lehet kattintani a névre (Medellin) és nyílik egy wikis cikk, ami leírja mi ez a hely stb.

Krasnyák Dudu · http://szmfszm.blog.hu/ 2014.10.01. 13:20:35

Amikor elkövettem ezt a posztot, akkor nem lehetett rákattintani, különben most sem lehet, sem a helységre, sem a korábbi hírre, amúgy a hírszerkesztőnek nem az a dolga, hogy kutakodásra ösztönözze az olvasót, hanem hogy tájékoztassa, és elvégezze helyette a kutatást.
süti beállítások módosítása