2013.06.19.
01:09

Írta: Krasnyák Dudu

Fenyegetőzik és hazudik az ózdi fojtogató!!!!

Liebe Attila.

Sokan már elfelejtették, ki is ez az ember, ha egyáltalán megérdemli, hogy embernek nevezzük. Ő az ózdi fojtogató, aki előszeretettel markolássza tinilányok nyakát és ehhez egy olyan keretjátékot talált ki, hogy ő a magyar színjátszás megreformálója, aki halálközeli élmények útján teszi hitelessé a játékot.
Mindez még nem is lenne baj, csakhogy 1978-ban a művészúr a nagyobb átélés előidézése közben a másvilágra küldött egy 15 éves leányt. S. Erika olyan átéléssel játszotta el Liebe Attila kezei között a megfulladást, hogy el is kellett szegényt temetni, a művészfenomén meg jogerősen 10 évet kapott.

Szabadulása után ott folytatta, ahol abbahagyta, csak Ózdról átköltözött Veszprémbe, ahol nem ismerte senki, itt pedig a színiélet korszerűsítését célzó törekvései közben kis híján megölt egy újabb szerencsétlen tinilányt, amiért ismét rács mögé került.

Egyszer minden végetér, így Liebe Attila büntetése is, ám ahelyett, hogy csendben meghúzta volna magát egy padláson, kislányokat csalt az ózdi temetőbe és - igen, jól tetszenek gondolni - megragadta a nyakukat. Akkor megúszta börtön nélkül, ám nem sokkal később, egészen pontosan 2008-ban Dornay Attilaként vetette ki a hálóját a világhírre vágyó tinilányokra, ám a technika fejlődésével finomodott a módszere is: 15-16 éves lányokat vett rá arra, hogy egymást fojtogassák, ő pedig webkamerán keresztül zsürizte a sajátos tehetségkutatóját.
A Fejér megyei rendőrség felhívást adott ki, amiben figyelmeztetett mindenkit az önjelölt rendező veszélyességére, ám a szóvivő széttárta a kezét: ezért nem indulhat eljárás, mert az ilyen webkamerás játék nem bűncselekmény.

És akkor a nyúl nagyon el-szem-te-le-ne-dett - mondta volt Arkagyij Petrovics Rajkin és nem tudom, miről jutott ez eszembe.
Talán arról, hogy napjainkban Liebe rendező úr hirdetésekben keres színjátszó növendékeket.

 

 

Liebe Attila hirdetései

Alaposan telefosta az ingyenes apróhirdetőket ez a jóember a Toxinház hirdetéseivel, amiben nem mást ígér azoknak, akik az első gyilkossága idején még nem is éltek, tehát nem tudhatnak róla, minthogy felkészíti őket a Színművészeti Egyetemre!!!!
Nóóóóórmális??????
Egy hirdetésben Liebe Attila fojtogató és a Színművészeti Egyetem, ahova őt takarítónak se vennék föl?
liebe-attila-hirdetesei-2.jpgliebe-attila-hirdetesei-1.jpg

Ezt ki kellene plakátolni mindenhova, hogy EMBEREK, VIGYÁZAT - itt életveszélyről van szó!
Egy önmagát rendezőnek és színházi szakembernek álcázó beteg ember a perverz játékaihoz keres játszótársakat.

 

 

Liebe Attila hazudik?


Igen! Hazudik!


A hirdetéseivel azt a látszatot kelti, mintha neki bármi köze lenne a színjátszáshoz és hogy eredményesen felkészít az ország egyik leginkább áhított felsőoktatási intézményének felvételi vizsgájára.

Igen! Hazudik!


Az előző posztom megjelenését követő hatodik órában megjelent a blogban és megfenyegetett, hogy ugyanolyan büntető eljárást indít ellenem, mint amilyen az M.M. blog szerzője ellen indult a Új tinilányokra vadászik az ózdi fojtogató című posztért. Liebe nem kevesebbet állított, minthogy annak a szerzőjét kinyomozta a rendőrség.

Enyhén szólva is kétségeim támadtak, hogy egy ilyen üggyel a rendőrség nekiállna foglalkozni, de erről később.
Megkerestem a poszt szerzőjét, vajon mi igaz abból, amit a színifenomén állít?
Megtudtam, hogy semmi.
Liebe Attila őt is és a kommentelőit is rendszeresen fenyegeti, hivatalos eljárásoktól kezdve mindennel.
Ide is beírta, hogy nemsokára vége a büntetlen előéletemnek (szegény hülye ha tudná - de nemsoká megtudja, mert perceken belül ő is olvassa a következő bekezdést.)

 

 

Ez rágalmazás lenne?

Tessék jól figyelni.
Az elmúlt években sok minden történt a hazai jogrendszerben, de az egyelőre nem változott, hogy csak a büntető törvénykönyvben leírt bűncselekményekért lehet valakit elővenni.
Ha én másról becsület csorbítására alkalmas tény állítok, akkor elkövetem a rágalmazás vétségét.
(Becsületsértést akkor, ha valakivel szemben  a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használok)
A rágalmazásra visszatérve: nem szükséges, hogy a becsület csorbítására alkalmas tény valótlan legyen, tehát elkövethetek rágalmazást akkor is, ha valakiről az igazságot terjesztem!
A törvény szerint a valóság bizonyításának csak abban az esetben van helye, ha a közlésem közérdeket, vagy nyomós egyéni érdeket szolgál.

Ha tehát azt állítom, hogy Liebe Attila minden este ráveri a farkát a monitorra, az akkor is rágalmazás, ha történetesen igaz.
Ha azt állítom, hogy gyilkosságért fegyházban ült, az akkor számít rágalmazásnak, ha a szabadulása után megjavulva elmegy cipő felsőrész készítőnek, vagy a part alá kaszálni a három varjú mellé és soha többet nem nyúl tinilányok nyakához. Ha ilyen esetben terjeszteném róla, hogy fojtogató, akkor bizony megüthetném a bokámat, még ha nem is nagyon. (egy ilyenért néhány 10.000 Ft pénzbüntetés dukál, ami még büntetett előéletet sem jelent, oszt jónapot!)

De itt másról van szó!
Liebe Attila folytatja a színházi pályafutását és nem hagyja abba, amíg él!
Éppen ez a közérdek!
Mindenkinek tudnia kell, hogy itt nem egy elkötelezett színházi szakemberről van szó, hanem egy perverz fehérjehalmazról, akit jól ismer a rendőrség, az igazság-szolgáltatás és a büntetés-végrehajtás is.

Ismerjék meg Önök is!

Tudja meg minden szülő, hogy milyen színitanodában akar felkészülni a csemetéje a színművészeti felvételire.

Bele is halhat a szituációs játékba.

Nem kétlem, hogy egyszer majd Liebe Attila sírja fölött fog zokogni a nemzetközi színházi szakma, munkásságáról konferenciákon, biennálékon és szimpozionokon emlékeznek majd, de a gyásszal járó világfájdalmat némiképp enyhítheti, hogy megkönnyebbülten felsóhajt néhány édesanya, akinek a lánya színésznő szeretne lenni: ez a veszély is elmúlt.

Addig meg csökkentsük, megosztással!

 

 

 

 

 

 

 

 

(a fényképét nem teszem ide, mert ahhoz nincs jogom, de az alábbi linkeken megtalálható )

 

ajánlott linkek:
Liebe Attila a fészbúkon
Liebe Attila a Friderikusz showban
Liebe Attila megható munkája a youtube-.on
Barátnője fojtogatására buzdította Liebe az egyik székesfehérvári fiút

9 komment

Címkék: Liebe Attila ózdi fojtogató Liebe Attila hirdetései színésztanoda

A bejegyzés trackback címe:

https://szmfszm.blog.hu/api/trackback/id/tr115368128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyéves Önkéntes 2013.06.19. 09:50:07

és a fészbúk profilja alapján még mérhetetlenül ostoba is

Liebe Attila 2013.06.21. 11:48:22

Köszönöm, hogy megosztotta a versemet a youtuberól!
Egy reklám mindig jól jön....
A többi meg elfér a hasonló írások között....))))

zuzmara35 2013.06.21. 11:49:58

Érdemes volt megosztani a verset,mert legalább látszik,hogy kettőtök közül ki tud írni én neked adom a pontot Attila!

Liebe Attila 2013.06.21. 11:52:07

@zuzmara35: Na ezért majd kapsz te is rendesen, Mona! Húzd fel az esernyőt mert nem sokára fröcsköl a nyál rád is....

zuzmara35 2013.06.21. 11:56:18

@Liebe Attila: Nem baj Attila,úgy is meleg van és ha már eső nem esik.......))))

mulţumesc foarte mult 2013.12.23. 00:01:22

Liebe, én emlékeztem rád a Kék Fény adásából!
Ami most a nyomodra állított /itt a neten/, hogy éppen egy kis zsaru csaj is rajongód, úgy láttam valahol.
Nem tudom, lehet tudja a múltad, ám az is lehet mégsem. Valaki azért egy linket dobott neki, hátha nem tudja ő ezt rólad.
Egyszer megméri valaki a te ingméretedet is, reméljük.

Liebe Attila 2013.12.23. 21:53:46

Rád sajnos nem lehet még emlékezni sem, mert annyi bátorságod sincs, hogy vállald önmagad....
A youtuben például rudi túró vagy....
Ami egyébként egy nagyon találó név....

Liebe Attila 2013.12.23. 22:04:46

Még talán annyit a cikk írójának, hogy megkérdezte-e újra a másik blog íróját?
Ha nem, akkor talán tegye meg!
Biztos elmeséli, hogy mikor is lesz az újabb tárgyalás...
Ugyan is kettőn nem jelent meg eddig ami roppant érdekes... azt az érzést kelti bennem, mintha nem merné vállalni mindazt, amit leírt.
Persze ő tudja.
Ha most sem jön, akkor következik a rendőrségi előállítás.
Mert ugyebár - ahogyan Ön írta - a rendőrség nem foglalkozik ilyen piti ügyekkel...

zuzmara35 2013.12.23. 22:09:43

Jézusom,milyen emberek vannak! :D Emlékszel a Kék Fény adásból az Attilára és azt írod " nyomodra állított" . Először is nem ártana megtanulnod fogalmazni Mulţumesc Foarte Mult!Mert ugye ha emlékeznél rá akkor nem a neten láttad volna,mivel a Kék Fény adását nem ott adták,tudod az egy tv-műsor!Ha meg a neten láttad akkor nem emlékszel rá,csak rátaláltál a neten! Másodszor pedig tudod nem minden az aminek látszik . Harmadszor pedig attól,hogy itt fenyegetőzöl nem leszel ám nagymenő ezt még nem mondták neked??? Inkább egy két könyvet kéne neked bedobnod,hogy művelődj!Elég siralmas lehet az életed ,ha a Karácsonyt is azzal töltöd,hogy másokba beleköss!
süti beállítások módosítása